LEDENVOORDELEN

Ons aanbod voor leden opticiens


EYE 5, de marketingservice die uw zaak in uw regio de uitstraling geeft die u wenst en verdient!

EYE 5 ontwikkelt een marketing jaarplan met een uitgebalanceerd aanbod en stelt u een waaier van activiteiten en communicatiemiddelen en materialen ter beschikking. De nadruk ligt op twee domeinen:

  1. Uw eigen klanten verwennen en belonen
  2. Traffic genereren naar uw winkelpunt om steeds meer nieuwe, jonge klanten aan te trekken die bewust kiezen voor een kwaliteitszaak en persoonlijke aanpak
Onze aanpak is gestoeld op:
  • Personalisatie van uw zaak: al onze communicatiematerialen zijn 100% gepersonaliseerd, exclusief in uw regio
  • Efficiënt en evenwichtig actieplan
  • Een ideale marketingmix dmv aanwezigheid op diverse mediakanalen: gebruik van klassieke communicatiekanalen (print, folder, POS,…) wordt aangevuld of afgewisseld met online media aanwezigheid, zoals online bannering en facebook promoted posts.

We denken graag mee om u zaak nog verder te optimaliseren en bieden u hiervoor een persoonlijke service aan.

 

Traffic builders

Consumenten worden overspoeld door massa’s communicaties per dag. EYE 5 biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse acties die meerwaarde bieden voor uw zaak. Dus zeker geen promotionele stunts maar wel volwaardige activiteiten met kwalitatieve uitstraling en exclusief in uw regio. Voorbeelden hiervan zijn onze huis-aan-huis folders, gerichte DM-acties etc.

 

Structureel loyaliteitsprogramma (Direct Marketing)

Meer dan ooit tevoren is het belangrijk om de klanten aan u te binden en top-of-mind aanwezig te blijven tot het moment dat ze een nieuwe aankoop overwegen. Eén van de middelen daartoe is het cliënteel op vaste tijdstippen een DM-kaart toesturen, na één maand, één jaar, drie jaar en/of vijf jaar bv. Wij nemen de volledige productie en handling voor onze rekening, tegen de scherpste prijzen per contact.


 

Image buildersTop-of-mind blijven bij uw klant en potentiële consumenten, dat is de boodschap. EYE 5 kiest dan ook bewust voor een kwalitatieve aanpak om uw imago kracht bij te zetten. Uw zaak treedt op de voorgrond, samen met uw professionalisme en klantgerichtheid.
Voorbeelden: 20m² affichage, luxe collectiefolders, ...
 

Sociale media: wij doen het voor u!Voor of tegen, sociale media zijn here to stay. EYE 5 zorgt ook langs deze weg voor top-of-mind aanwezigheid door mee het beheer van de facebook accounts te verzorgen. Iedere week plannen we 2 tot 3 posts, dit over verschillende topics aangaande ogen, het zien en uiteraard de verschillende EYE 5-activiteiten. Daar horen ook de promoted ads bij, die op tijd en stond voorzien worden om een nog groter doelpubliek te bereiken rond het eigen winkelpunt.
 

Websiteconcept EYE SITEWeinig tijd om uw website up-to-date te houden? Met EYE SITE hebben we een uniek websiteconcept ontwikkeld in samenwerking met onze webpartner Vector Bross, bestaande uit een complete responsive (geschikt voor mobiel gebruik) website die gekoppeld is met alle inhoud van www.eye5.be. Niet alleen de info van EYE 5, maar ook bijvoorbeeld de gegevens van uw zaak en uw merken worden langs deze weg continu geactualiseerd. Via het CMS systeem kan ieder lid daarnaast ook zelf inhoud toevoegen.

Webshop

Online verkoop neemt elk jaar nog toe. Ook uw klanten vinden hun weg naar de diverse lenzen webshops waardoor uw trouwe klanten plots niet meer komen opdagen. Daarom hebben we besloten om een eigen webshop platform te bouwen exclusief voor zelfstandige opticiens genaamd iLens, waar uw meerwaarde als ‘service’punt duidelijk naar voren komt.
 


 
Page category: 
Over
Achtergrond: